Jótékonyság

2023.12.23. 12:41

Ajándékot vittek a Fősővárosi Kör tagjai az idősek otthonába

Finom édességet és ízletes helyi vörösbort ajándékoztak a szekszárdi Fősővárosi Kör tagjai a helyi Mérey Mihály utcai idősek otthonába - erről Szollár Zoltán, a civil közösség elnöke írt a Facebookon.

Bencze Péter

Fotó: Szollár Zoltán/Facebook

Mint fogalmazott: ez náluk már hagyomány. Minden évben megkeresik az otthon lakóit és dolgozóit karácsony előtt egy kis felajánlással. Teszik ezt azért, hogy bensőségesebbé, meghittebbé tegyék az ünnepi hangulatot az ott élő idősek és segítőik számára. Azon személyeket támogatva, akikért nem tudnak menni családtagok, akik bent töltik az ünnepeket.

A karitatív tevékenységért cserébe nem várnak semmit, hiszen az érzés, amit az önzetlen segítés öröme ad nekik, mindent megér. Az akció ötletgazdáinak egyébként nem titkolt célja, hogy másokat is adakozásra buzdítsanak. Szollár Zoltán ezért azt kéri, aki teheti, támogasson egy idősek otthonát a lakókörnyezetében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában