Téli alkotás

2024.01.29. 10:55

Egy egész osztálynyi hóembert építettek a bakás diákok

Nem kevesebb, mint kettő tucat, azaz huszonnégy hóembert építettek a szekszárdi Baka István Általános iskolába járó gyerekek néhány napja.

Bencze Péter

Percek alatt építették meg a gyerekek a két tucat hóembert

Forrás: Facebook

A nem minden napi teljesítmény értékét még tovább növeli, hogy mindezt a „nagyszünet" ideje alatt tették meg – tájékoztatta portálunkat Pál Tibor, az intézmény igazgatója. A diákönkormányzat vezetősége már egy ideje tervezte, hogy az idei télen hóember építő versenyt szerveznek az osztályok között, a dolgukat viszont nehezítette, hogy hiába várták hetekig, nem kezdett hullani a téli csapadék.

Egészen január 19-ig. Akkor az egyik óra közben egyszer csak, mintha az ég meghallotta volna a gyerekek kívánságát, hatalmas pelyhekben megkezdődött a havazás. A tanári kar és a diákönkormányzat tagjai pedig úgy döntöttek, akkor meg is tartják gyorsan az osztályok közötti, már régóta tervezett hóember építő versenyt.

Így aztán nem egészen húsz perc alatt mintegy huszonnégy téli alkotás készült el az iskola udvarán, és az intézmény előtti területen, a diákok legnagyobb örömére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában