Szalagtűző

2024.01.28. 16:35

Jelzi az iskolához tartozást

Szalagtűző ünnepélynek adott otthont pénteken délután a Déli ASzC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium.

Szeri Árpád

Három osztály ötvennégy diákja kapott szalagot az ünnepélyen (Fotó: Makovics Kornél)

Az új szakképzési rendszerből adódóan ez alkalommal ötvennégy végzős vett részt ezen a jeles eseményen. A fiatalok a tizenegyedikes  hentes és húskészítmény-készítő, az ugyancsak tizenegyedikes gazda, valamint a tizenharmadikos mezőgazdasági technikus és rendészeti technikus osztályok képviseletében vonultak a helyszínre, azaz a sportcsarnokba. 

A közönséget és benne a diákokat Fülöp Mónika igazgató köszöntötte. Az intézmény vezetője egyebek mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy a szalag jelzi az iskolához tartozást, illetve emlékeztet arra, hogy a végzősökre még komoly feladatok várnak a vizsgákon. A szalagokat a három osztályfőnök tűzte fel a diákok ruháira, majd ezt követően állófogadás várta az összes résztvevőt. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában