Terelővadászat

2024.01.26. 18:45

Puskadörrenésekre kell készülni a hétvégén Szekszárdon

Bencze Péter

Fotó: Mártonfai Dénes

Ismét terelővadászatot tartanak a hétvégén Szekszárd környékén, ugyanis a vadak továbbra is komoly károkat okoznak a város környékén, főként a kiskertekben, a szőlőkben és a mezőgazdasági területeken. A következő alkalommal, vagyis szombaton reggel nyolc órakor a Kápolna téren találkoznak a programban résztvevők. Ezt követően maga a vadászat a Kálvária-dombról indul majd, a szakemberek pedig a Kis- és Nagybödő, a Porkoláb-szurdik, a Gyűszű- a Porkoláb- illetve az Iván-völgy környékén ritkítják a vadállományt – tudtuk meg akkor Csabai Jánostól, az Aranyfürt Vadásztársaság vadászmesterétől.

Amint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt hétvégén ismét ritkították a vadállományt az Aranyfürt Vadásztársaság tagjai Szekszárd környékén. A szakembereknek – ugyanúgy, mint néhány nappal korábban legutóbb – ezúttal sem lehetett okuk panaszra, a szombati hajtás végére ugyanis három szarvast, egy őzet és egy vaddisznót sikerült elejteni.

Iframe - Target for a Link

W3Schools.com

When the target attribute of a link matches the name of an iframe, the link will open in the iframe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában