Teol.hu podcast

2024.02.11. 18:00

Podcast-ajánló: Hegedűs Sándorné varrónővel egymillió forintos ruhát szabattak át

Hegedűs Sándorné szekszárdi ruhajavító szakemberhez rengeteg ismert márkás ruhát visznek a szekszárdiak, arra panaszkodnak, hogy éppen csak átöblítették a ruhát, és szétnyílott az oldala. A közelmúltban egy fiatalember az egymillió forintos szabadidő ruháját vitte hozzá varratni.

Brunner Mónika

Hegedűs Sándorné egymilliós szabadidőruhát szabott át

Forrás: TEOL

Hegedűs Sándorné varrónő volt a TEOL Podcast vendége. A tavasz közeledtével már érdemes átnézni a télen eltett ruhatárunkat, hogy minden ruhánk rendben van-e. Marika elmondta, hogy meglepő módon mostanában nagyon sok márkás holmit visznek hozzá, és bizony sokszor arra van panasz, hogy a ruhadarabokat éppen hogy csak átöblítették, és máris szétnyílott az oldala. 

– Az, hogy egy márkás dologért, ami tényleg nagyon szép, nagyon divatos, egy olyan összeget kérnek, hogy valóban néha az ember lélegzete eláll... – kezdte Hegedűs Sándorné, majd így folytatta: 

– Például nem is olyan régen hozott egy fiatalember egy szabadidő ruhát, ami majdnem egymillió forintba került. Majdnem szívszélhűdést kaptam, hogy őszinte legyek, és belegondoltam, hogy van aki ezért a pénzért mennyit dolgozik. És nem jó! – mondta Marika a podcast adás során.

Elmondta, hogy az egymillió forintos melegítőnek túl hosszú volt a nadrágrésze, bő volt az ujja, le kellett vágni belőle, és be kellett szűkíteni egy ilyen márkás, drága holmit.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában