Döntősök lettek

2024.03.06. 08:00

Diákolimpián remekeltek a hőgyészi kézilabdások

A IV. korcsoportos Kézilabda Diákolimpia első és második fordulóját február hatodikán rendezték meg Simontornyán a Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola tájékoztatása szerint.

Brunner Mónika

Döntős hőgyészi kézilabdások (Beküldött fotó)

A sportrendezvényre Simontornyáról, a Tamási Würtz Általános Iskolából, a Béri Balogh Gimnáziumból és Hőgyészről érkeztek a csapatok. 

Mindkét fordulót rendkívül szoros, de sportszerű és izgalmas mérkőzések után iskolájuk csapata nyerte. A harmadik fordulót február huszadikán rendezték meg. Az oktatási intézmény ismertette, hogy három forduló összesített eredménye alapján a Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola csapata végzett az élen, így ők jutottak a vármegyei döntőbe.

A csapat tagjai: Béres László, Czechmeiszter Dávid, Gergely Viktor, Hartmann Bence, Ignácz Zalán, Kovács Lajos, Kovacsics Kevin, Mohácsi Zoltán, Sasi Donát, Sasi Márkus és Tusa Gergő.

– Minden játékosunk kihozta magából a maximumot. A mezőnyben kiemelkedő teljesítményt nyújtott Sasi Márkus, 8. a osztályos tanuló – szerepel még a hőgyészi iskola közleményében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában