Összekötné a várost a környező településekkel

2024.04.08. 11:28

Folytatná a kerékpárutak építését Berlinger Attila Szekszárdon

A Szekszárdról Gemenc irányába vezető, nem régen elkészült kerékpárút újabb lehetőséget adott a helyieknek ahhoz, hogy minőségi módon kapcsolódjanak ki. A munkát viszont folytatni kell. Éppen ezért új szakaszok kialakítására van szükség a déli városrészben és a Sötétvölgyig – erről Berlinger Attila beszélt egy, a Facebookon megosztott videójában.

Bencze Péter

Folytatná a kerékpárutak építését Berlinger Attila. Fotó: Makovics Kornél

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje azt mondta, nagyon fontos, hogy a szekszárdi kerékpárút hálózat minden eleme összeérjen a jövőben, sőt az a környező falvakkal is összeköttetésben álljon. Éppen ezért, polgármesterré választása esetén folytatják a már megkezdett munkát.

Berlinger Attila a bejegyezésben emlékeztetett arra is, hogy a déli városrészben húzódó kerékpárút végén található pihenőpont kialakítása még az ő ötleteként valósult meg, akkor, amikor a városházán dolgozott a Helyi Akciócsoport vezetőjeként.

A politikus a videót azzal zárta, amennyiben a helyiek június 9-én bizalmat szavaznak neki, akkor kollégáival mindent elkövetnek majd annak érdekében, hogy „a kerékpársport visszanyerje régi fényét Szekszárdon.“

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában