Évzáró és gyereknap

2024.05.26. 08:55

Az időjárás is kedvezett a programoknak

Egyik nap gyermeknapot, másik nap évzárót tartottak a szekszárdi Szent Rita óvodában.

Mauthner Ilona

A kicsik élvezték a játékos programokat (beküldött fotó)

Ügyességi játékok tették színesebbé a napot

Az időjárás kedvező volt, így zenés tornával kezdődött a nap, majd ügyességi játékokkal folytatódott, mondta a tagintézmény vezetője Bognár Cecil Róbertné. A gyerekeknek hat állomáson kellett végig haladniuk, így volt célbadobós, akadálypálya, horgászás, motorversenyzés, rajzolás és egyensúlyozás.

Ezt követően meglepetés járművekkel folytatódott a délelőtt , az óvodába érkezett két traktor, egy rendőrautó és egy rendőrmotor. Gyermeknapunkon mindhárom csoportunk együtt játszott, mókázott a nevelőkkel együtt. - mondta az igazgató.

Az ebédet a gyerekek a fagyival együtt az udvaron fogyasztották el.

Az évzárón bemutatták az addig tanultakat

Május 23-án, a Szent Rita óvodában évzáró ünnepséget tartottak. Siklósi Krisztián nevelő vezetésével a gyermekek bemutatták az egész évben tanult körjátékokat, táncokat.

Majd a névadónak, Szent Ritának a tiszteletére hálaadó misét tartott Molnár Erik káplán atya. Az ovis táncosok Szebelédi Adri (Origo Dance Studió kiscsoportos tanítónénije) vezetésével zárták az évzárót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában