Gyereknap a Duna-parton

2024.05.28. 07:54

Megsimogatták a kicsik a nyuszit

Szeri Árpád

Gyereknap várta a legifjabb korosztályt a múlt vasárnap Dunaföldváron. A helyszín, azaz a Duna-part telitalálatnak bizonyult. Ugyanis rengeteg óvodás és kisiskolás kereste fel  – a kísérő hozzátartozókkal együtt – az árnyas sétányt. Nagyon sok nebuló szó szerint találkozott önmagával a parkban, egy előzetes, játékos feladatnak köszönhetően. Ugyanis a gyermekek vászonra rajzolhatták, festhették saját arcképüket vagy alakjukat, és ezeket az alkotásokat a szervezők a fák közé feszített zsinórokra erősítették. Volt tehát örömujjongással kísért keresgélés, kutatás a több mint hétszáz mű között.

Pataki Dezső, a rendező Dunaföldvári Művelődési Központ igazgatója azt is elmondta, hogy a délelőtt tíz órától délután hat óráig tartó, színes kavalkádon valamennyi tervezett program megvalósult. A közönséget egyebek mellett koncert, bűvész, bohóc, bábszínház és közös festés szórakoztatta. Folyamatosan telt házzal üzemelt a mini Zoo, nem véletlenül: ugyanis itt a kacsát, kecskét, nyulat és rackajuhot meg is simogathatták a gyerkőcök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában