Paks

2021.02.01. 12:30

Különleges alkotásokat, befőtteket vár a képtár

Kalmár Klaudia

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Alkotói pályázatot hirdet Időkapszula 2020 névvel a Paksi Képtár. A pályázatra olyan alkotásokat várnak felnőttektől, gyerekektől, családoktól, amelyek kreatív módon és személyes aspektusból dolgozzák fel és dokumentálják a 2020-as évet.

Befőttesüvegekben várnak olyan tárgyakat, fényképeket, dokumentumokat, rajzokat, egyedi alkotásokat, amelyek valamilyen módon kötődnek 2020-hoz és kifejezik azokat a személyes tapasztalatokat és új helyzeteket, amelyek elé az elmúlt év állított mindenkit.

Az elkészült befőtteket a Képtár elé kihelyezett ládában, vagy a Tourist Info paksi irodájában várják február 1-je és 28-a között. A beérkezett befőtteket archiválják és elhelyezik a Képtár gyűjteményében. A felnyitás időpontjáról egy nyári közös befőttnéző eseményen szavaznak majd.

A lezárt befőttekhez minden alkotó mellékeljen egy lezárt borítékot, amely tartalmazza a nevét és az e-mail-címét, ugyanis e-mailben tájékoztatják majd a későbbi eseményekről.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában