Bonyhád

2021.06.17. 15:30

Jutalom járt a levelezőverseny legjobbjainak

Vizin B.

Fotó: A szerző felvétele

Idén is számos levelezőversenyt hirdetett meg a Solymár Imre Városi Könyvtár a bonyhádi és a környező települések iskolásainak. A napokban tartották ezek eredményhirdetését.

A Kalandok Tappanccsal című tudáspróbát a faddi Horváth Barna nyerte meg. Az Olvasólétra versenynél a Bátaapátiban élő Dezső Kíra bizonyult a legjobbnak. A Számoldánál ugyancsak egy bátaapáti ifjú tehetség, Ambrus Márton állhatott fel a képzeletbeli dobogó első fokára.

A Mesebeli hétpróba levelezőverseny legjobbja szintén egy faddi diák lett, Kirtyán Zita. A Nyelvész tudáspróbát a helyi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola tanulója, Neszter Lili nyerte meg, míg a Geronimo Stilton-versenyt a mecseknádasdi Farkas Csenger. A Bátaapátiból érkezett Szentpál Domán és Ungi Titanilla pedig az Észforgató levelezőben nem talált legyőzőre.

A Mi micsoda? versenyben a teveli Éri Boglárka és Salamon Csenge részesült oklevélben. Az Európai Unióról szóló megmérettetésben pedig a szintén teveli Fábián Ákos győzött – összegezte Schnell-Nagy Erika könyvtárvezető.

Borítóképünk: A Számolda levelezőverseny boldog díjazottjai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában