Kiállítás

2022.05.05. 10:48

A Varázslatos Világot mutatja be a tárlat

Fodor Ferencné (Kovács Ágnes) fotókiállítása nyílt meg a Solymár Imre Városi Könyvtárban kedd délután.

F. E.

Fotó: Máté Réka

A tárlatot Németh Kata, a Bárka Művészeti Szalon titkára nyitotta meg. Verssel Víghné Székely Rozália, zenével Illés Leila Dóra működött közre a rendezvényen. 

A szekszárdi fotós már fiatalon, az 1970-es évek elején elkezdett fotózni. Komolyabban a Fiatalok Klubjában ismerkedett meg a filmes fényképezőgépekkel és a laborálás rejtelmeivel. Egy hosszabb kihagyás után nyugdíjas éveiben kezdett el újra fotózni, 2016-ban a Cserhát Művész Kör tagja lett, és 2016-ban valamint 2017-ben is elnyerte az ART-Díjat. A Kortárs Fotó Esztétikai-Díjban 2018-ban részesült, valamint ugyanebben az évben a Bárka Művészeti Szalon tagja lett. Első önálló kiállítását 2019-ben szervezte meg Szekszárdon a Székely Galériában. 

Mint mondta, fotói kedvelt témái a természet egyedi pillanatai, csodás szépségei égen és földön egyaránt; de szívesen fotóz épületeket is. A Varázslatos Világ című tárlatot május 13-ig tekintheti meg a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában