Tárlat

2023.05.01. 05:20

 Fotómontázsokból nyílik kiállítás az egyetemi karon

 Fotómontázsokból nyílik kiállítás május 2-án a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara üvegfolyosóján.

TEOL

Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara május 1-5. között bonyolítja le a "Helyi értékek, élet- és borkultúra" című nemzetközi blended intensive program (BIP) projektet, amelyre a Selye János Egyetemről és a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Földrajzi Kar, Gyergyószentmiklósi Tagozatról érkeznek hallgatók és oktatók.

A hallgatók munkáiból május 2-án 14 órakor  kiállítást nyílik meg az Üvegfolyosón. A fotómontázsok témája: „Értékek sokszínűsége – ahogyan ÉN látom”. A kiállítást Dr. Koltai Zoltán, egyetemi docens, általános és oktatási dékánhelyettes nyitja meg

A fotómontázsok értékelésébe szeretnék bevonni a közönséget is, akik szavazhatnak a kedvenc fotómontázsukra. Az eredmény alapján a legkedveltebb fotómontázsok készítőjének közönségdíjat adnak át.

A kiállítás május 2-5. között lesz látható, nyitott minden érdeklődő számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában