Vizsgabemutató

2023.06.08. 14:30

Érezték a zenét a fiatalok a lépteikben

Az elmúlt nyolc év munkájának eredményét mutatták be a Kortárs Modern Tánc Tagozat tehetséges növendékei Bátaszéken. Molnár Erna, Marinkovics Lili Fruzsina, Riszt Réka és Szabó Anna alapfokú művészeti vizsgát tettek, számolt be az eseményről a Bátaszék Most hírportál.

Mauthner Ilona

Forrás: Facebook

Az elmúlt években folyamatosan fejlődtek és kitartóan dolgoztak a fiatalok, most pedig méltán ünnepelhetik sikeres vizsgájukat. Hitter Zsolt táncpedagógus nagyon büszke tanítványaira és elmondta, hogy bár még mindig van hova fejlődniük, a vizsgán bizonyítottak és ügyesen helytálltak.

A figyelem középpontjában állt még Szabó Kinga Éva, aki kimagasló tehetségét bizonyítva, tizenkét évnyi táncos múltját megkoronázandó záróvizsgát tett. A táncteremben nyújtott csoportos és önálló előadása mindenki elismerését kivívta. A modern tánc tagozat a jövőben is várja azokat a fiatalokat, akik szeretnek mozogni, táncolni, hiszen egy tehetséget támogató, inspiráló közösség az övék.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában