Tv-ajánló

2023.07.13. 11:08

Anne végre otthonra lel

Egy bátor, szenvedélyekkel teli árva meglepő helyen lel otthonra: egy vénkisasszonynál és halk szavú agglegény testvérénél – erről szól egy most induló sorozat. A kanadai családi tévéfilmsorozat Az Anne otthonra talál című regény adaptációja.

Teol.hu

Amybeth McNulty, a film főszereplője (Shutterstock)

Avonlea kanadai falucska népe felbolydul: vajon mi indíthatta a besavanyodott agglegényt, Matthew Cuthbertet, no meg kardos nővérét, Marillát, hogy árva gyereket fogadjanak tanyájukra? Bizony, a szorgalmas, puritán testvérpár fölött eljárt az idő, segítségre van szükségük, és ki lenne erre alkalmasabb, mint holmi apátlan-anyátlan legényke, aki örül, ha fedelet kap a feje fölé? 

Mekkora aztán Matt meglepetése, amikor a várt legényke helyett egy pulykatojásképű, vörös hajú leányzó várja szerény bőröndjén üldögélve, hogy örökbefogadója megjelenjen… Matthew legszívesebben azonnal visszaküldené, Marillától sem várhat sokat a jövevény, aki mint kiderül, az Anne névre hallgat.

Vissza is penderítenék menten, ha a különlegesen fejlett szókinccsel rendelkező, jég hátán is megélő kis árva, aki alapos ismereteket szerzett a felnőttek világáról, ki nem vágná magát a kutyaszorítóból, és lány létére… Persze az út a kölcsönös megértéshez, mi több, a szeretethez, ugyancsak rögös.

Anne otthonra talál, kanadai családi filmsorozat, I / 1. rész, Duna TV, 21 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában