TV ajánló

2023.07.23. 08:59

Nem szokványos családmodellt mutat be

Már néhány éve véget ért, de máig sokat ismételt sorozat a Modern család, ami nekem az egyik kedvencem.

Révészné Hanol Erzsébet

Sofia Vergara, a sorozat egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

Ha sikerül elcsípni egy-egy részt, mindig szívesen megnézem. Bár azt hiszem, megosztó sorozatról van szó. Egyrészt magyar szemmel nézve sokszor elrugaszkodottnak tűnik az az életmód és életszínvonal, amelyet a főszereplő családok élnek. Másrészt – ahogy a címből is egyértelműen kiderül – nem hagyományos családmodellt jelenít meg a széria.

Adott a nagypapakorú családfő, Jay, aki válása után megtalálja a tökéletes nőt, a nála fiatalabb, kolumbiai Glóriát, aki hozza magával a fiát. Ő Jay unokáival egy idős. Lánya és családja közelít leginkább a megszokotthoz: azonos korú férj, három gyerek, güriző anya. Persze mindenkinek van valami flúgja, hogy ne legyen unalmas az élet. A harmadik család tagjai Jay fia, azonos nemű párjával és Vietnámból befogadott lányukkal.

Szóval ők aztán tényleg kilógnak a sorból. Egyébként pont miattuk kapta indulásakor a legtöbb támadást a sorozat. A homoszexuálisokat elítélők felháborodásuknak adtak hangot, de a meleg közösség is nemtetszését fejezte ki. Azt kifogásolták, hogy az első évadban a párost alakító két férfi színész – egyikőjük a való életben hetero – egyáltalán nem puszilkodott a képernyőn. Ez a későbbiekben változott.

Szóval, aki szereti a sorozatot, hétvégén délelőttönként több részt is megnézhet belőle egymás után, aki pedig ezek után kukkantana bele, jó adag ízelítőt kaphat a Comedy Centralon.

Modern család, amerikai sorozat, Comedy Central, vasárnap egész délelőtt, sőt, kora délután, majd hétfőn ugyanígy

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában