TV-ajánló

2023.12.19. 10:48

A Közönséges bűnözőket látni kell

A Közönséges bűnözők 1995-ös neo-noir film főszereplői között találjuk Stephen Baldwin, Gabriel Byrne, Benicio del Toro, Kevin Pollak, Chazz Palminteri, Pete Postlethwaite és Kevin Spacey színészeket. A filmet Bryan Singer rendezte.

Brunner Mónika

Kevin Spacey, a film egyik főszereplője 

Forrás: Shutterstock

A történet egy kisstílű szélhámos, Rober „Verbal” Kint kihallgatását követi nyomon, aki egyike annak a két túlélőnek, akik megmenekültek a Los Angeles-i kikötőben horgonyzó hajón történt mészárlásból. A történet sok héttel korábban kezdődött, amikor a rendőrség New Yorkban letartóztatott öt bűnözőt, akik megpróbáltak eltéríteni egy kamiont. Senki sem tudja, ki volt a megbízó, még az öt férfi sem, de lassan kiderül, hogy Keyzer Soze-nak, a legendás maffiózónak a keze is benne van a dologban...

A filmet a filmtörténelem egyik legjobb alkotásaként emlegetik a kiváló szereplőgárda, a lebilincselő történetmesélés és az első osztályú rendezés miatt egyaránt. A Közönséges bűnözők egy olyan film, amelyet a feszültségekre vágyó nézőknek többször is látniuk kell. A szülőknek azonban érdemes tudniuk, hogy az alkotásban számos durva szó hangzik el, valamint erőszakos jelenetek is láthatók.

Közönséges bűnözők, amerikai thriller, Paramount Network, kedd, 21 óra 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában