TV-ajánló

2024.02.16. 19:00

Vajon kié lesz majd a trón?

Magam sem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy a méltán híres sorozat, a Trónok harca második évadának első öt részét egymás után fogják lepörgetni az HBO3 műsorán.

Farkas Eszter

Jason Momoa a sorozat egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

Persze nem meglepő, hiszen valóságos függőséget tud okozni, főleg ha belegondolok, hogy a sorozat az első évad végén kezd el igazán felpörögni. Nem is csoda, hiszen a Starkok háza körül igencsak nagy kalamajka történik az évad végére. Sokaktól hallottam, hogy ugyan az első pár részt szó szerint túl kellett élniük, azonban utána olyan ütemben kapta el őket a gépszíj, hogy szó szerint nem tudták abbahagyni a sorozat nézését.

Ebben csak az a veszélyes, hogy mostanra elkészült az összes rész, ami bizony nyolc évadot jelent, plusz ugye 2022-ben elindult a Sárkányok háza előzmény sorozat, amit úgy gondolom, ha valaki rákapott a Trónok harcára, biztosan nem fog kihagyni. 

Hogy mitől olyan különleges ez a sorozat? Tele van vérengzéssel, intrikával és a régmúltban játszódik, de ez még nem minden. Van benne egy olyan misztikus szál, ami úgy gondolom, hogy kellően megspékeli az alapjáraton sem egyszerű romantikus sztorinkat. Na jó, talán a romantikus kifejezést használni erre a sorozatra erős lenne, inkább sok kusza szerelmi szállal életszagúan fűszerezett események sora, ami prűdeknek egyáltalán nem ajánlott.

Trónok harca, 2. évad 1. rész HBO3 21:01

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában