Tv-ajánló

2024.02.24. 20:00

Valószínűtlen kalandok egy titokzatos idegennel

Mindenféle bevezető nélkül, azaz in medias res ugrunk Ange­lina Jolie és Johnny Depp történetébe Az utazó című filmben.

Farkas Eszter

Johnny Depp, a film férfi főszereplője.

Forrás: Shutterstock

Egy szerény, titokzatos nő (Jolie) érkezik egy párizsi kávézóba a Champs-Élysées közelében, és megrendeli a szokásos kávéját, amiről megtudjuk, hogy már készül. A nő törzsvendég. Egy titokzatos üzenetet kap, amely részletes utasításokat ad a pontos lépésekre vonatkozóan, amelyeket a kávézóból való kilépése után azonnal meg kell tennie.

Miközben olvassa az üzenetet, megtudjuk, hogy valakik figyelik. Az utasítás egy része szerint: „válasszon ki valakit az én magasságommal és testalkatommal, és hitesse el velük, hogy én vagyok az”. Jolie olvasás után azonnal elégeti az üzenetet, és elindul a párizsi központi pályaudvarra. 

A történet érdekessége részben az, hogy nem tudjuk, ki írta a levelet, és a rejtélyes-fantasztikus történet része a fokozatos lelepleződés. A Velencébe tartó vonaton Jolie találkozik egy tanácstalan wisconsini amerikai turistával, Frankkel, akit Johnny Depp alakít.

Depp behízelgően viselkedik, hiszen a nő teljesen leveszi a lábáról, amikor mellé ül a vonaton. Így kezdődik a meglehetősen szórakoztató, bár kissé valószínűtlen kalandjuk. Depp úgy tűnik, megfelel a levélben olvasható leírásnak, de vajon ezzel mekkora slamasztikába keveri majd magát?

Az utazó, Viasat Film, 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában