TV-Ajánló

2024.04.16. 17:43

Így kellene randizni a szakértő szerint

A Randiguru című film egy olyan pasiról szól, aki tudja, hogyan működnek a nők. Ezt pedig a velük nem jól boldoguló társainak jó pénzért meg is tanítja.

Farkas Eszter

Will Smith, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

Tulajdonképpen végigkíséri őket a randikon. A Randiguru (Will Smith) garantálja a sikert egészen a rettegett harmadik randevú csókjáig. Onnantól kezdve nem vállalja a felelősséget, és mindenki magára van utalva. Hitch ugyan nem hisz az igaz szerelemben, mégis talál egy lányt, akibe belezúg, és mindaz, amit ő tudni vél a nőkről, nem válik be nála. A film egy jól megírt romantikus vígjáték, ami férfiak és nők számára egyaránt szórakoztató. Will Smith tökéletesen alakítja szerepét.

A játéka itt egy érettebb, talán felnőtt Fresh Prince Of Bel Air-re emlékezteti a nézőt. Ő a nagy dumás, aki képes bármilyen helyzetet megoldani az ügyfeleinek, hogy emlékezetes benyomást keltsenek a randikon. Kicsit furcsán hangzik, de Hitchnek megvannak a saját szabályai. Nem segíti ki azokat a pasikat, akik nem komoly kapcsolatot akarnak, csak azokat, akik látszólag tényleg kedvelik vagy szeretik a nőt, akire pályáznak. A filmben Eva Mendes alakítja Sarat, Hitch szerelmét. Sara az a fajta lány, aki mindig óvatos, ha férfiak közelednek hozzá. Hitch gyorsan kiismeri, és a lány addig bízik is benne, amíg rá nem jön, hogy mi is az, amivel Hitch valójában foglalkozik.

A randiguru, AMC, 18.40

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában