Magyar Kupa

2017.08.30. 12:20

A főtáblára jutás a tét ma Majoson

Majosi SE vagy Tolna VFC? A két csapat közül az egyik örülni, a másik szomorkodni fog szerdán este.

Rónai Gábor

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének utolsó meccsét játsszák, amelyik csapat nyer, az ősztől az országos főtáblán folytathatja, amelyik veszít, az legalább a következő kiírásig várhat az újabb esélyre.

Ha az idei formát nézzük, akkor a Tolna számít egy hajszálnyival esélyesebbnek, Buzás Attila együttese ugyanis eddig valamennyi tétmeccsét megnyerte. A bajnokságban a Kakasdot 10–1-re, a Bonyhádot 5–2-re, a Tevelt 3–0-ra győzte le, míg a kupában az Iregszemcsét 11–0-ra, a Dunakömlődöt 10–0-ra ütötték ki Szabolcska Tamásék.

A majosiak a bajnokságban egy tamási 2–2-vel kezdtek, aztán a Nagymányokot 4–0-ra, a Bátaszéket 3–1-re győzték le. A kupában egy Dunaföldvár elleni 5–0 jött bemelegítésnek, majd egy Nagymányok elleni 18–1-es siker következett, a főtábla küszöbére a dombóvári 2–1-es győzelmükkel léptek Szőts Attiláék.

Magyar Kupa, selejtező a főtáblára jutásért: Majosi SE–Tolna VFC, szerda, 17 óra. Vezeti: Szommer A. (Kis Z., Kovalcsik Z.).

A Paksi FC és a Szekszárdi UFC alanyi jogon főtáblás, míg a megyei selejtezőből eddig a Bátaszék jutott fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!