AMERIKAIFOCI

2018.05.29. 19:29

Az egyéni hibák legyőzték a csapaterőt

Veresége ellenére rájátszásba jutott a Bad Bones, a pályaelőny is meglehet.

Berg Sándor

A győztes vesztes szerepét töltötte be a Divízió I.-es bajnokság hatodik fordulójában a Szekszárd Bad Bones, amely ugyan kikapott a Budapest Cowbells II.-től, de veresége ellenére biztosította helyét a rájátszásban.

Rosszul kezdte a mérkőzést a Szekszárd, amely már az első támadása során elvesztette a labdát. A szerencsétlenségek végigkísérték a vendégeket az egész meccsen (ennyi labdavesztésük még soha nem volt egy találkozón), de a csapat erejét mutatta, hogy tizenkilenc pontos hátrányukból öt perc alatt előnyt tudtak kovácsolni (22–19).

A győzelmet azonban nem tudták megszerezni, pedig esélyük nyílt rá. Ryan Newton futásaival termelték a yardokat, de három másodperccel a vége előtt kulcsszituációban eladták a labdát, amit a Cowbells visszahordott, így alakult ki a kilencpontos végeredmény.

Habár biztos négy között van a Bad Bones, a június 24-i zárófordulóban esedékes Gladiators elleni hazai bajnoki nem lesz tét nélküli számukra. Amennyiben a Gladiators a Crusherstől és a Szekszárdtól is kikap, a Bad Bones megelőzi őket. Ha pedig a Cowbells kikap a Renegadestől, a második helyre jönnek fel a szekszárdiak, ami hazai pályát ér az elődöntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!