karate

2018.05.17. 08:00

Bajnoki aranyakat nyert a Tanren SE

Két országos bajnokságon is remekül szerepeltek a faddi és a tolnai fiatalok.

Rónai Gábor

A Budapesten megrendezett WKF-szabályrendszer szerint lebonyolított magyar bajnokságon két bronzérmet akasztottak a nyakukba. A kétnaposra nyúlt megmérettetésen Bali Anna formagyakorlatban egy nyertes és egy vesztes mérkőzés után küzdhetett a bronzéremért és 4:1-es sikerrel meg is szerezte azt.

 

Ugyancsak harmadik helyen végzett Acsádi Petra küzdelemben – ha nagyobb hittel áll oda, edzője, Bali Ervin értékelése szerint akár aranyat is szerezhetett volna. A Tanren Karate SE további indulói közül Szászi Katának, Veress Ádámnak és Lukács Bencének nem sikerült az éremszerzés. Utóbbi járt hozzá a legközelebb.

A JKA-szabályrendszer szerint lebonyolított országos bajnokságon huszonhárom egyesület 173 versenzzője között remekül helytállt a kilenc fős faddi-tolnai delegáció. Hat aranyat is hazahoztak.

I. helyezett: Veress Ádám (formagyakorlat), Vargyas Diána, Vargyas László, Szarka Bence, Acsádi Petra (küzdelem), Lukács Bence (formai küzdelem).

II. helyezett: Vargyas Diána, Szutor Zétény (formagyakorlat), Szutor Zétény (formai küzdelem), Szászi Kata (küzdelem).

III. helyezett: Vargyas László, Vargyas Diána (formai küzdelem).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!