NB III-as labdarúgás

2018.06.01. 20:06

Szezonzáró: idegenben szerepelnek csapataink

A záró fordulót rendezik az NB III-ban. A Közép csoportban érdekelt két Tolna megyei együttes egyaránt idegenben lép pályára.

Balázs László, fotó: Mártonfai Dénes

Tét nélküli találkozón a Szekszárdi UFC a Kozármisleny vendége lesz (17.30). A hazaiak legutóbb április 14-én szenvedett vereséget, azóta hat meccset játszottak le veretlenül, így a kiesés már nem fenyegeti Kovács Zoltán csapatát. Mindkét csapat szeretne szépen búcsúzni az évadtól.

Szó szerint és átvitt értelemben is forró percek várnak a Paks második csapatára Makón. A hazaiak az életben maradásért küzdenek: ha nyernek, bennmaradhat (a három NB III-as csoportból a legrosszabb 13. is kiesik).

A bajnoki cím nyertese a Pécs vagy a Tiszakécske közül kerül ki, utóbbi gárdának saját kezében van a sorsa. Ha legyőzik a Szentlőrincet, borítékolható az aranyérmük. A botrányos véget ért Dabas elleni bajnoki miatt az MLSZ 1,5 millió forintra büntette a PMFC-t. A pécsiek végeredmény módosítására, vagy az újrajátszásra vonatkozó felülvizsgálati kérelmét a szervezet versenybizottsága érdemben nem tárgyalta, és az eredeti végeredményt érvényben hagyta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!