Kajak-kenu

2018.07.05. 19:08

Eb-ezüstöt nyert Nagy Viktória

Berg Sándor

A horvátországi Metkovicban zajló maratoni kontinensbajnokság mai nyitónapján 1 óra 30 perc 25 másodperces idővel teljesítette a 18 kilométeres távot, csupán egy másodperccel lemaradva a győztes brit Emma Russell-től (1:30:23.91), de bő fél perccel a belga Joke Plas előtt (1:31:02.58).

A szám másik magyar indulója, a címvédő Fekete Dorina már közel másfél perccel a győztes idő után, negyedikként ért célba (1:31:49.54).

Nagy Viktória

A Tolna megyei versenyzők közül Nagy Viktória holnap is vízre teszi kajakját: Bartos Zsófiával alkotott párosuk 8 órakor száll versenybe a riválisokkal a kajak kettesek 18 kilométeres versenyszámában.

Egy másik szekszárdi páros is pénteken méreti meg magát: a Mercz Marcell, Horváth Ádám ifjúsági duó 10 órakor rajtol a kajak ketteseknél.

A felnőttek versenyszámai szombaton kezdődnek és vasárnap fejeződnek be Metkovicban. Itt a Tolnai Kajak-Kenu SE klasszisa, Boros Adrián egyesben és Solti Lászlóval párosban is érintett. A paksi Kiszli Vanda pedig Mihalik Sárával párosban áll rajthoz a nők mezőnyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!