kosárlabda

2019.04.04. 20:55

Családi kosaras napot tartanak Bonyhádon

Szombaton első alkalommal rendez családi kosaras napot a Bonyhádi Kosárlabda Sportegyesület a városi sportcsarnokban.

Berg Sándor

Fotó: Shutterstock illusztráció

„Ugyan sok korosztályban rengeteg mérkőzésen szerepelnek utánpótlás-csapataink, de igazán mégsem ismerik egymást a gyerekek, miután teljesen más idősávokban, sokszor más helyszínen edzenek, itt főleg a legkisebb, illetve a nagyobb korosztályokra gondolok. Ezért gondoltuk úgy, hogy legyen egy nap, amikor mindenki találkozhat mindenkivel. A másik ok, hogy egy kicsit családiasabbá szeretnénk tenni az egyesület életében való szerepvállalást a szülők és a „kívülállók” számára. Reménykedünk benne, hogy ezzel az egész napos mulatsággal ezen célunkat elérjük és új impulzussal tovább lendíthetjük a bonyhádi kosárlabda jövőjét” – fogalmazott Darabos Péter, az egyesület elnöke.

Ez a nap az ismerkedés mellett természetesen a kosárlabdáról is szólni fog: a szervezők a klub Facebook-oldalán, e-mailben a [email protected] címen vagy a helyszínen, szombaton 8.30 és 9 óra között ötfős csapatok (felnőtt-gyermek vegyes, legalább két fiatalkorúval) jelentkezését várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!