labdarúgás

2019.06.03. 21:27

Kora reggelig tartó bulival ünnepeltek a bonyhádiak

Kora reggelig tartó, fergeteges bulival ünnepelték meg a bajnoki címet a megye egyes Bonyhád Völgység LC játékosai és szurkolói.

Rónai Gábor

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Már a pályán előkerültek a pezsgősüvegek, folyt az édes nedű, a játékosok és a szurkolók boldogan ölelkeztek. A „hős” édesapák kislányaikkal, kisfiaikkal a karjukon fotózkodtak, csupa mosoly volt minden.

A rivális majosiak már réges-rég elmentek, pedig nem volt okuk rá, hogy elbújjanak, hiszen remek játékkal értek el 1–1-es döntetlent a várva- várt Völgységi el Clásicón. A fotóriporterek szorgosan kattogtattak, készültek a képek az ünneplésről, a díjátadásról az utókornak. A BVLC 2016 után lett újfent bajnok, s szerezte meg története negyedik (1966, 1991) megye egyes bajnoki címét.

„Életem egyik legboldogabb időszaka a mostani, a kislányom testvért kap, már úton van a kisfiam – fogalmazott tüneményes szöszi kislányával a karján a csapatkapitány, Pap Roland. – Itt a nyakamban az aranyérem, bajnokok lettünk, azt gondolom, hogy megérdemelten. Ugyan nem volt akkora a fölényünk, mint három évvel ezelőtt, de szerintem rászolgáltunk az első helyre” – fejezte be a házi góllövőlistát 19 találattal záró volt NB I-es csatár.

„Egy nagyon jó közösségbe kerültem, remekül éreztem itt magam – mondta széles mosollyal az arcán Udvardi Dániel. – Mindent kiadtam magamból, tizennyolc gólt szereztem, de talán még egy pár maradt is bennem. Maradni szeretnék, mert újfent harcolni akarok a bajnoki címért. Szeretnék még egy lapáttal rátenni, még több gólt szerezni, de a legfontosabb, hogy jövőre is szeretnék ugyanígy ünnepelni” – zárta a pécsi támadó.

„Mit mondhatnék? Úgy vágtunk neki a bajnokságnak, hogy szeretnénk megnyerni – mondta Sásdi Bence, aki 19 éves kora ellenére 26 meccsen kapott lehetőséget edzőjétől, Köllő Rolandtól. – A rang­adókból nem úgy jöttünk ki, ahogy szerettük volna, de a lényeg, hogy első helyen végeztünk. A saját teljesítményemmel nem voltam teljesen elégedett, alapból védekezőbb típusú játékos vagyok. Jövőre szeretnék még jobban játszani” – fogalmazott a fiatal.

„Ez volt az első szezonom a védelem közepén – mondta Völgyi Péter. – Szlama Bálinttal nemcsak a pályán játszunk együtt, barátok is vagyunk. Volt egy pillanat, amikor meginogtunk, de a legfontosabb pillanatokra összeálltunk, és megérdemelten nyertük meg az aranyat” – zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!