futsal

2019.06.11. 19:59

Mórágyon játszottak a Tolna-Mözs női futsalosai

Berg Sándor

Fotó: Tolnai Népújság

A Mórágyi SE–Madocsa SE megyei II. osztályú focirangadó (6–1) megadta az alaphangját a találkozó utáni barátságos mérkőzésnek. Böde Dániel ünnepélyes kezdőrúgása után indult útjára a labda, a hazaiak vegyes csapata (serdülőkorú fiúk és lányok) pedig gyorsan kétgólos előnyre tett szert, s ha Deczki Vanda nem véd ihletett formában, nagyobb is lehetett volna a különbség. Varga Adélék a szünet előtt fordítottak, előnnyel azonban Csipak Bálint látványos gólja miatt nem mehettek. A szünet után kidomborodott a tolnaiak játéktudása, de a hazai fiatalok sem vallottak szégyent a rutinos hölgyek ellen.

Garay-Simon Boglárka, a tolna-mözsi klub elnöke dicsérte a mórágyi fiatalok játékát, valamint a mórágyi egyesület vendégszeretetét. A mérkőzés után a válogatott Varga Adél, a helyi kötődésű Garay-Simon, valamint a hazaiak fiatal tehetsége, Kanalas István díjazásban részesült.

Fotó: Tolnai Népújság

Eredmény

Mórágyi SE – WSH-Palmfood Tolna-Mözs 6–7 (3–3).

Vezette: Farkas R.

Mórágy: Zele B. – Tóth T., Franek E., Kanalas, Fóris B. Csere: Csipak Bálint, Decsák M., Csipak Bence, Fóris S. Edző: Illés Béla.

Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Varga A., Garay-Simon, Bajcsy. Csere: Kulcsár, Urbán, Körmöczi, Farkas K., Wiesner, Csapó, Horváth H. Edző: Nagy Roland.

Gól: Csipak Bálint 5, Kanalas, illetve Wiesner 2, Horváth 2, Szalkai, Körmöczy, Csapó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!