Labdarúgás

2019.09.04. 10:46

Futball Éjszakája: gálamérkőzéseket rendez a Paksi FC

Berg Sándor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A Futball Éjszakájához csatlakozva pénteken két gálamérkőzést is rendeznek a Paksi FC Fehérvári úti stadionjában. Előbb a Magyar Öregfiúk válogatottja játszik a Paksi SE 30 évvel ezelőtti bajnokcsapatával (kezdés: 17 óra), majd az atomvárosi klub öregfiúk gárdája mérkőzik meg a Magyar Öregfiúk-válogatottjával (kezdés: 18 óra).

A meghívott paksi legendák között vezetőedzőként Laki Zoltán, Vábró József, Péter Norbert és Lengyel Ferenc neve szerepel, míg a pályán többek között Barics Pétert, Csernyánszki Norbertet, Éger Lászlót, Fehér Attilát, Kiss Tamást, Lisztes Krisztiánt, Salamon Miklóst, Tamási Gábort, Tököli Attilát, Vayer Gábort és Vizdár Zsoltot is láthatjuk.

A Futball Éjszakáját idén második alkalommal rendezik meg kilenc NB I-es és NB II, tizenhárom NB III-as és öt megyei csapat stadionjában. A program célja, hogy a sportág ünnepén a labdarúgás közelebb hozza egymáshoz a klubokat és szurkolóikat.

Pénteken az MTK pályáján rendezik a Színészek–Újságírók rangadóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!