kosárlabda

2019.10.12. 09:31

Coleman örül, hogy láthatja volt társait

A jászberényieket fogadja az Atomerőmű SE a férfi NB I-ben szombaton este. Orlando Coleman előző csapata ellen bizonyíthat.

Rónai Gábor

2019.09.28. Atomerőmű SE–KTE Duna Aszfalt NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés, Molnár Gyula, Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Jó párszor megtréfálta a paksiakat a Jászberény az elmúlt években, van tehát miért visszavágniuk a piros-kékeknek. A tabellán az ASE áll jobban, hiszen egyszer nyert (a Kecskemétet verték meg 90–84-re), egyszer veszített (az Alba Fehérvár otthonában 88–83-ra), a berényiek ugyanakkor mindkét idei összecsapásukat elbukták. A Soprontól 76–66-ra, a Szolnoktól 89–75-re kaptak ki.

A Jászberény elleni találkozó Orlando Coleman számára különleges lehet, hiszen az amerikai bedobó legutóbb épp Berényben kosarazott. S nem is rosszul, hiszen az előző szezon teljesítménylistáján 20,38-as értékszámával az első húszban volt. Az ASE legjobbja, Nikola Jevtovics a 27. helyen „jelentkezett”...

Van tehát miért revansot venni a jászberényieken, s ezért, hogy az ASE újabb győzelmet arasson, Orlando Coleman (is) sokat tehet.

„Nagyon várom, hogy egy pályán legyek a régi csapattársaimmal, jó lesz velük találkozni, de különleges érzéseim nincsenek, ugyanúgy várom a meccset, mintha egy másik csapat lenne az ellenfelünk – mondta Orlando Coleman a paksiak közösségi oldalára feltöltött videóban. – Nagyon jó hangulatban telt a heti munka, megérkezett új légiósunk, Justin Jackson (Trey Porter helyére igazolták le a paksiak – A szerk.), aki azonnal bele is vágott a közepébe. A jászberényiek ellen újabb lépést tehetünk céljaink elérése felé, remélem, hogy én is sokat lehetek a pályán szombat este és tüzet tudok majd vinni a játékunkba” – mondta az amerikai bedobó.

Férfi NB I, 3. forduló

Atomerőmű SE–Jászberényi KSE

Paks, ASE-sportcsarnok, szombat, 18 óra. Vezeti: Kapitány Gellért, Csabai-Kaskötő Brigitta, Ádám József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!