kosárlabda

2020.02.15. 07:05

Orlando Coleman távozik az ASE-tól

Orlando Cole­mant lecseréli az Atomerőmű SE, írta az egyik internetes portál. Lapunk a klubhoz közelálló forrástól megtudta, hogy valóban távozni fog az amerikai bedobó, aki most az Egyesült Államokban tartózkodik, s már nem is fog visszatérni a négyszeres magyar bajnokhoz.

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

Állítólag bomlasztotta a csapategységet, sokat egyénieskedett, ezáltal nem illett bele a paksi csapat rendszerébe.

Pedig nagy reményekkel érkezett az atomvárosba, és nem is játszott rosszul. Tizenhat meccsen átlagban 30 percet kapott Dzunics Braniszlav vezetőedzőtől, ezalatt 17 pontot, 7 lepattanót átlagolt. A meccsenkénti egy gólpassza azt is jelzi, hogy nem volt az a kimondott csapatjátékos.

A hírek szerint már az utódja is megvan, de egyelőre még zajlanak a tárgyalások. Az biztos, hogy nem az internetes fórumokon olvasható Brandon Penn pótolja majd Colemant. Hogy ki fogja, jó esetben már a hétvégén kiderülhet.

Az ASE-re rá is fér a vérfrissítés, hiszen az előző három bajnokiját elveszítette, a hétvégén ráadásul nagyon csúnya vereségbe szaladt bele Zalaegerszegen (85–111).

A paksiak a válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatti szünet után március 7-én a Kaposvárt fogadják.

Borítóképen: Orlando Coleman (jobbról)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!