teremfoci

2020.02.05. 17:32

Trónfosztás történt Madocsán

TN

Forrás: MW

Izgalmas és magas színvonalú mérkőzéseket hozott a Madocsai Teremlabdarúgó Torna zárónapja. A helyosztók mindhárom találkozója igazi rangadót hozott a szépszámú publikum előtt.

Az ECOLAB csapata a múlt heti győzelmével elkerülte az utolsó helyet (ezt a Vitafoam Kft. gárdája „örökölte”), majd a helyosztón a hosszabbítás utáni büntető párbajban múlta felül az előszállási Szil-Ker ablak együttesét. Ugyanilyen kiegyenlített mérkőzést hozott a bronzcsata, ahol a Németkéri Barátok – visszavágva az elmúlt heti csoportköri vereségért – ezúttal egy kicsivel jobbnak bizonyult az X-Force csapatánál.

Ilyen izgalmas felvezető meccsek után már mindenki a döntő nagy kérdésére várt: vajon vissza tud-e vágni a Sarki Kocsma a három éves veretlenségét az elmúlt héten megtörő Young Boys csapatának? A finálé a nevéhez méltó csatát hozott, az ismételten győzelmet arató Young Boys be tudta bizonyítani, hogy idén nem volt nála jobb csapat a teremtornán.

Az idei versengés lezárultával került sor a díjak átadására, ahol a szervezők kiosztották az érmeket és a különdíjakat, valamint megköszönték munkáját a bajnokságban végig kitűnően bíráskodó Nagy Milánnak.

Eredmények. Az 5. helyért: Ecolab–Szil-Ker Ablak 3–3 (büntetők után: 3–1). Gól: Vörös G. (2), Tinnyei Zs., illetve Lelki (2), Nyári. Bronzmérkőzésen: X-Force–Németkéri Barátok 3–4. Gól: Szlucska (2), Újvárosi R., illetve Rezicska (2), Majoros, Pomozi. A döntőben: Young Boys-Sarki Kocsma 4–1. Gól: Kiss P. (2), Búzás, Farkas I. P., illetve Szili I.

Különdíjasok. Legjobb játékos: Szili István (Sarki Kocsma). Legjobb kapus: Szintai Balázs (X-Force). Gólkirály: Böde István (Sarki Kocsma) 15 gól. Ezüstcipős: Poroszkai János (X-Force) 12 gól. Bronzcipős: Szekszárdi Milán (Ecolab) 11 gól. Döntő legjobb játékosa: Erdélyi Péter (Young Boys). Legsportszerűbb csapat: Ecolab.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!