labdarúgás

2020.05.08. 08:41

A Paksi FC is képernyőre kerül

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Az OTP Bank Liga közvetítési jogait birtokló MTVA közleményben tudatta, hogy az élvonalbeli bajnokság valamennyi hátralévő mérkőzését élőben fogja közvetíteni. Székely Dávid csatornaigazgató elmondta, hogy a találkozók túlnyomó része az M4 Sporton lesz látható, azonban ha egyszerre két esemény kerülne egy időpontba, a másodikat az m4sport.hu-on és a Duna World­ön lehet követni.

„Május 23-án 15.55-kor a Ferencváros–Debrecen mérkőzéssel kezdünk, majd aznap lesz még két kupaelődöntő is, aztán a következő kedden a két kupavisszavágó, szerdán az elmaradt Újpest–FTC találkozó kerül a képernyőre élőben – fogalmazott a Nemzeti Sportnak Székely Dávid. – Május 30-tól három idősávban lesznek láthatók a mérkőzések: 16.55, 19 óra és 21.05 órai kezdettel. Ezeket az idősávokat már a nyári melegre való tekintettel alakítottuk ki” – foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat a csatornaigazgató, megjegyezve, a várható időjárás miatt a három napig tartó fordulók lehetőséget adnak arra, hogy ne csússzanak egybe a kezdési időpontok, és ne kelljen kora délutáni időpontokban is meccseket rendezni.

A mérkőzéseket alapvetően kedden, szerdán, illetve szombaton és vasárnap rendezik majd, de a tervek szerint néhány találkozó péntekre kerül át, ezek a meccsek 20 órakor kezdődnek.

Ahogy arról korábban írtunk, a tizedik helyen álló Paksi FC-re komoly erőpróbák várnak a rajtnál: előbb a második Fehérvárt fogadják az atomvárosiak, akik a bronz­érmes helyen álló Mezőkövesdhez látogatnak a következő fordulóban, aztán a címvédő és listavezető Ferencváros érkezik a Fehérvári útra. Jön két kiesési rangadó a ZTE (idegenben) és a Kaposvár (otthon) ellen, a hajrában pedig a Puskás Akadémia (i), DVTK (o), DVSC (i) trió következik.

MK: a tét a döntőbe jutás

Május 23-án, szombaton rendezik a Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzéseit, amelyen az NB II-t élén végző MTK Budapest a Budapest Honvédot fogadja, a másik ágon a MOL Fehérvár FC a Mezőkövesd Zsóry FC-t látja vendégül. A visszavágókat május 26-án, kedden bonyolítják le. A kezdési időpontról később dönt az MLSZ.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!