Labdarúgás

2022.07.16. 17:29

Győzelemmel zárta az edzőtábort a Paksi FC

A Paksi FC kétgólos félidei hátrányából felállva 3-2-re nyert a cseh Sigma Olomouc ellen az ausztriai Bad Blumauban. Az atomvárosiaknál két gólt szerzett az új szerzemény, a Gyirmótról igazolt Varga Barnabás.

T. N.

A nyáron igazolt Varga Barnabás kétszer vette ne a csehek kapuját (Fotó: paksifc.hu)

A Nagy G. – Osváth, Lenzsér, Kádár (Lorentz, 75.), Szabó J., Vas (Kocsis, a szünetben) – Balogh B., Papp K., Szabó B. – Haraszti, Varga B. összeállításban játszó paksiak harmadik gólját Kocsis szerezte, aki Lorentz, Volter és Pesti mellett csereként lépett pályára. A csehek mindkét gólját Matousek szerezte.

A Paks a montenegrói Arsenal Tivat elleni 5–2-es győzelemmel indította szlovéniai edzőtáborát, majd 1–1-re végzett a cseh/csehszlovák rekordbajnok Sparta Prahával. Waltner Róbert csapata jövő szombaton az NB II-es Pécsi MFC, valamint a HR-Rent Kozármisleny ellen tartja a bajnoki főpróbát. Az NB I nyitányán a PFC a Mol Fehérvár FC gárdáját fogadja július 31-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!