Labdarúgás

2022.07.17. 20:09

Már a hajrára fordulnak rá az NB III.-as megyei klubok

Az NB III.-as megyei klubok közül a Majosi SE hetet lőtt alsóbb osztályú ellenfelének, a Szekszárdi UFC döntetlent játszott, a Paks II kikapott azonos osztálybeli riválisától.

TN-összeállítás

Petrovics Tamást (13) nem lehetett elnyomni, egy gólt a baloldali szélsőjátékos is hozzátett a majosi terméshez (Fotó: Makovics K.)

Majosi SE–Villányi TC 7–1 (2–1) 
Majos: Hübner – Széles (Bányai), Pál A. (Kugli), Pólics, Czuczi – Orsós, Simó (Loch), Keczeli (Kovács L.) – Hock, Ulrich (Petrovics), Sajnovics (Pál M.). A majosi gólokat Hock (2), Orsós (2), Kovács L., Bányai és Petrovics szerezte. 
– Fáradtan mozogtunk, de ez a felkészülés jelen szakaszában természetes – értékelt Kardos Ernő, a majosiak vezetőedzője. – Voltak biztató elemek, de labdabiztosabb játékot várok a csapattól, mert ez nagyon fontos az NB III.-ban. Hétfőtől célirányosan az első fordulóra, a PTE-PEAC elleni hazai mérkőzésünkre készülünk, előtérbe kerülnek a taktikai dolgok. Összességében elégedett vagyok.

Szekszárdi UFC–Mol Fehérvár FC II 0–0 
Szekszárd: Pomozi – Bus (Kiszely), Fekete M., Füredi, Tratnyek – Budai D., Aréna, Lékó (Laczkó) – Nagy Zs. (Tóth D.), Csernik (Péter A.), Horog. 
– Az első félidőben frissebbnek éreztem az ellenfelünket, de a második 45 perc elején jól játszottunk, mi birtokoltuk többet a labdát  – fogalmazott Turi Zsolt, a szekszárdiak vezetőedzője. – Aztán ahogy telt az idő, egyre fáradtabbak lettünk. Csak négy cserénk volt, így az egész heti terhelést megérezték a játékosok. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal. Akármilyen fáradtak voltak a srácok, mentek és csinálták becsülettel. A mérkőzés elérte a célját. Úgy gondolom, ha kipihenten játszik egymás ellen a két csapat, még jobb találkozót láthattunk volna. 

Paksi FC II–Puskás Akadémia 1–3 (1–0) 
Paksi FC II: Kovács – Heisler, Dibusz, Ádám, Gregor – Ignácz, Nagy, Horváth – Zoltán, Palóka, Görög. Csereként beállt: Herman, Binder, Mácsik, Osztermajer, Tóth, Máté, Szabó, Keringer. A paksiak gólját Nagy szerezte. 
– Több hiányzónk és sérültünk volt, és éppen egy kemény héten vagyunk túl – mondta Kindl István, a paksiak vezetőedzője. – Ennek ellenére az első óra, illetve még a második első fele is jóra sikeredett. Fegyelmezetten, zártan védekeztünk. Taktikailag előreléptünk, és a megbeszéltek szerint futballoztunk. Gólunk egy gyönyörű, távoli átlövésből született. A második etap végére sajnos elfogytunk, de ez törvényszerű volt, hiszen ekkor már javarészt legfiatalabbjaink voltak a pályán, akik számára még idő kell, hogy szintet lépjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!