Labdarúgás

2022.08.29. 19:52

Edzőváltás Bonyhádon, Dienes Pál távozik a BVLC-től!

Már nem Dienes Pál a megyei I. osztályban szereplő Bonyhád VLC vezetőedzője.

R. G.

Dienes Pál majdnem két évig irányította a bonyhádi együttest

Fotó: Makovics Kornél

A völgységi klub szűkszavú közleményben tudatta, hogy már nem Dienes Pál a megyei I. osztályban szereplő futballcsapat vezetőedzője. Az 59 éves szakember 2020. október 31-től irányította a BVLC-t, mint írják, áldozatos munkáját ezúton is köszönik, és sok sikert kívánnak neki mind a magánéletében, mind pedig a sportkarrierjében. 

Dienes Pál vezetésével a BVLC az előző szezonban a Majosi SE mögött három ponttal lemaradva ezüstérmet szerzett a megyei I. osztályban, az idei bajnokságot viszont csak két ponttal indította. Előbb a Bölcskei SE otthonában ért el 1–1-es döntetlent, majd pedig saját közönsége előtt az FC Dunaföldvárral végzett szintén 1–1-re.

 

A klub érdeklődésünkre nem kívánta kommentálni a döntést, az új edző kilétét illetően pedig úgy fogalmaztak, egy-két napon belül megszületik a döntés, és bejelentik, hogy a jövőben ki készíti majd fel a völgységi futballistákat. 

Dienes Pál a Gerjeni SK elleni 3–2-es hazai vereséggel kezdte edzői munkáját Bonyhádon. Összesen 44 bajnoki találkozón ült a BVLC kispadján, s ezeken csapata 32-szer nyert, 6-szor végzett döntetlenre és 6-szor szenvedett vereséget. Két ezüstérmet szerzett, az első idényében a Gerjeni SK, a másodikban pedig – mint fentebb írtuk –, a Majosi SE mögött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!