NB I-es női foci

2022.10.04. 18:03

Védő létére már nyolc gólnál jár Csigi Eszter

A szekszárdi nevelésű játékos jó formában futballozik a Fradiban.

TEOL

Csigi Eszter (jobbról) nagyon jó szezont fut eddig a Fradiban

Fotó: Mediaworks

A Ferencváros győzelmével zárult a hibátlanok csatája a Simple Női Liga NB I-ben, miután a fővárosiak 4–0-ra legyőzték az ETO FC Győrt. A címvédőnél ismét betalált a szekszárdi születésű Csigi Eszter, aki belső védő létére már nyolc gólnál jár a bajnokságban és második az élvonal góllövőlistáján (csapattársa, Vágó Fanny 11 találattal vezet). Csiginek már csak egy gólra van szüksége, hogy beállítsa legeredményesebb szezonját, a tavalyit, amikor 9 találatig jutott a Fradiban. 

A Ferencváros hétből hét győzelemmel, 63–0-s (!) gólaránnyal vezeti a tabellát a most legyőzött győriek előtt. A szintén veretlen MTK Budapest a pálya alkalmatlansága miatt nem tudta fogadni az előző fordulóban a Szekszárdi WFC-t. Micskó Márk alakulata újoncként egyelőre még nem szerzett pontot a legmagasabb osztályban, erre legközelebb október 15-én, hazai pályán a szegediek ellen lesz lehetősége. Csigi és a Fradi pedig október 16-án a diósgyőrieket látja vendégül.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!