NB III-as foci

2022.11.13. 15:51

Hat bajnoki után szakadt meg az UFC veretlenségi sorozata

Korábbi játékosa szomorította el a Szekszárdi UFC, mely hat veretlen bajnoki után az ESMTK vendégeként 1–0-ra alulmaradt az NB III Közép csoport hétvégi fordulójában.

B. S.

A fővárosban szakadt meg a szekszárdiak (képünkön Tratnyek Dániel) jó sorozata

Fotó: Kiss Albert

Remek hullámot kapott el Turi Zsolt legénysége, mely négy győzelemmel és két vereséggel a tarsolyába utazott az ESMTK otthonába. A pesterzsébetiek kezdőjében helyet kapott a szekszárdi nevelésű Wirth Dániel is, aki az UFC színeiben az előző két szezonban 61 NB III-as bajnokin lépett pályára, s ezeken tízszer volt eredményes. A XX. kerületi egylet az ő találatával szerzett vezetést az első félidő derekán (a szekszárdiak 225 perc után kaptak gólt), ami végül a három pont sorsáról is döntött, megszakítva a vendégek kiváló menetelését.

NB III, Közép csoport, 17. forduló
ESMTK–Szekszárdi UFC 1–0 (1–0)
Budapest, v.: Fehérvári (Topálszki, Juhász L.)
ESMTK: Jeszenszky – Lipcsei Á., Soós B. (Lucz, 66.), Ferkel (Slezák, 60.), Sükösd (Szűcs L., 78.), Kovács D., Kovács B., Márton D., Molnár R., Túri, Wirth. Edző: Turi Zoltán
Szekszárd: Pomozi – Rácz F. (Nagy Zs., 69.), Tratnyek, Arena Á. (Béla D., 10.), Füredi – Gellér (Laczkó, 75.), Budai D., Rácz Á., Péter D. – Csernik (Horog, 69.), Péter A. (Kiszely, 69.). Edző: Turi Zsolt
Gólszerző: Wirth (26.)

A hatodik helyen álló Szekszárd a következő fordulóban szabadnapos lesz, legközelebb november 27-én a Bán-Dalnoki LA vendégeként lép pályára (kezdés: 13 óra).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!