NB III-as foci

2022.12.04. 15:32

A PTE-PEAC visszavágott a Majosnak a júliusi vereségért

Vereséggel zárta a 2022-es évet a Majosi SE, amely az NB III-as újoncrangadón 1–0-ra kikapott a PTE-PEAC-tól.

TEOL

Orsós Tamás (balról) és Kovács László (középen) nagyot harcolt, de ez nem lett elég a ponthoz

Fotó: Makovics Kornél

Egy év kihagyás után éppen a PTE-PEAC elleni 2–0-s győzelemmel tért vissza az NB III-as bajnokságba a Majosi SE. Vasárnap ennek a meccsnek a visszavágójára utazott Pécsre a Majos, amely a Pécsi MFC stadionjában csapott össze az újonc baranyaiakkal. 

A találkozót Bohata Ádám 22. percben szerzett találata döntötte el. A majosiak így vereséggel zárták a 2022-es évet, és a 12. helyen mehetnek téli pihenőre. A 18 meccsen elért 5 győzelem, 5 döntetlen és 8 vereség nem rossz mutató, de elsősorban annak köszönhető, hogy az első 9 fordulóban 17 pontot (5 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség) szereztek. Az utolsó 9-ben ugyanis már közel sem ment annyira jól, ezeken a találkozókon már csak 3 pont (3 döntetlen, 6 vereség) jutott Kardos Ernő együttesének. 

A majosiaknak jól jön most a téli szünet, mert lesz idejük rendezni a sorokat, s meg tudják alapozni a jó tavaszi jó szereplésüket. 

NB III, Közép csoport, a 20. fordulóban
PTE-PEAC–Majosi SE 1–0 (1–0)
Pécs, Pécsi MFC Stadion. Vezette: Práth D. (Bőhm Á., Perák A.)
PEAC: Pacéka – Than, Temesvári, Hawkins, Makai (Gelencsér G., 68.), Gelencsér B., Bohata (Szabó Z., 87.), Forró, Varga B., Miltner (Udvardi, 80.), Takács M. (Bozóki, 68.). Vezetőedző: Lőrinc Antal
Majos: Vukman – Rituper (Lizák P., 64.), Pál A., Kugli, Széles B. – Nagy N. (Pólics, 80.), Budai I., Kovács L. – Orsós T. (Keczeli, a szünetben), Sajnovics, Petrovics (Hock, a szünetben). Vezetőedző: Kardos Ernő
Gólszerző: Bohata (22.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!