Férfi futsal NB I

2022.12.17. 10:06

Elmaradt a tolna-mözsiek idei utolsó bajnokija

Elmaradt a 2F-BAU Tolna-Mözs férfi futsalcsapatának idei utolsó bajnoki mérkőzése, mert nem utazott el pénteken Szombathelyre.

B. S.

Fotó: Kiss Albert

Ahogy arról korábban írtunk, szoros ütemterv szerint érkezett volna meg pénteken a Haladás Sportcsarnokba Kneller Balázs csapata, hogy a szombathelyiek második számú gárdája ellen lejátssza idei utolsó NB II-es bajnokiját. A 19.30 órára kiírt hétközi találkozó azonban igencsak korai volt az amatőr játékosokból álló tolna-mözsieknek. A játékos-edző lapunknak elmondta, ahhoz a több mint háromórás utazást követően odaérjenek, s ne csak „beessenek” a mérkőzésre, 15 órakor el kellett volna indulniuk. Ez azonban hétköznap lévén lehetetlen küldetés volt, emiatt le kellett mondaniuk a bajnokijukat, s miután nincs lehetőség azt később pótolni, a három pontot majd a Haladás II kapja.

A tolna-mözsiek utolsó mérkőzése így a Tihanyi FC elleni hazai 3–3-as döntetlen lett. Ezzel és az Érd otthonában aratott 5–4-es sikerükkel első félévüket négy ponttal zárták az NB II Nyugati csoportban. Legközelebb január 16-án a szintén újonc PTE PEAC-ot látják vendégül.

A bajnokság állása: 1. TFSE 36 pont/14 mérkőzés, 2. UTE 33/14, 3. Haladás II 30/14, 4. PTE PEAC 29/14..., 10. Hidegkút 7/14, 11. Szigetszentmiklós 5/15, 12. (utolsó) Tolna-Mözs 4/14.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!