Fényes érmek

2022.12.04. 17:00

Minden eddiginél sikeresebb ob-t zártak a szekszárdi taekwondósok

Az Alisca Taekwondo Klub kilenc versenyzője tizenöt érmet hozott haza az országos bajnokságról.

B. S.

Dombi Regő András (kékben) végig verte a mezőnyt

Forrás: Alisca Taekwondo Klub

Dunaharaszti adott otthont az idei országos bajnokságnak, amelyre kilenc fővel utazott el a szekszárdi klub. Közülük voltak olyanok, akik két versenyszámban is elindultak, az úgynevezett gyorsrúgó számban, illetve küzdelemben. Utóbbiban, ami olimpiai versenyszám, fantasztikus mérkőzéseket vívtak a szekszárdiak, hihetetlen állóképességről és akaraterőről tettek tanúbizonyságot.

„Így sikerült több érmet is bezsebelni, Dombi Regő András és Kvárik Istán címvédet védett. Azt gondolom, hogy a nyert meccsek arányát tekintve soha nem volt ilyen sikeres versenye az egyesületnek. Reméljük, hogy ez nagy lendületet ad a sportolóknak a  versenyzés folytatásához, melyet jövő februárban tervezünk folytatni. Addig ugyanis más jellegű megmérettetés vár rájuk, az övvizsga formájában” – fogalmazott lapunknak Rácz Petra, az Alisca Taekwondo Klub edzője, akinek tanítványai nemrég Prágában is letették a névjegyüket.

Eredmények, aranyérem: Kvárik István (gyorsrúgó, küzdelem), Szűcs Mátyás (küzdelem), Dombi Regő András (gyorsrúgó, küzdelem), Szabó Jázmin (küzdelem), Papp Izabella (gyorsrúgó). Ezüstérem: Kutasi Flóra (küzdelem), Szabó Jázmin (gyorsrúgó), Papp Emma (gyorsrúgó), Balogh Zoltán (gyorsrúgó, küzdelem). Bronzérem: Barna Babett (küzdelem), Csáki-Baranyai Szabolcs (küzdelem), Bánki Dávid Ede (küzdelem).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!