Jótékonysági licit

2022.12.31. 12:11

Több százezer forintot gyűjtöttek Kollár Sándornak a Fenyő Kupán

A BSE Baráti Kör tagjai 150 ezer forintért vásárolták meg azt a labdát, amit Kollár Sándor gyógykezelésére ajánlott fel Máté Csaba, a Ferencváros szekszárdi születésű pályaedzője.

R. G.

Kollár Sándornak (balra) gyűjtöttek az idei Fenyő Kupán

Fotó: Makovics Kornél

A sclerosis multiplex-betegségben szenvedő egykori kiváló támadót nagyon szeretik, ez Bátaszéken is bebizonyosodott. Sokan megölelték, sztorizgattak, közös fotók készültek. Sanya – ahogy fénykorában mindenki nevezte – mind a négy napon ott volt a Fenyő Kupán, sőt a díjátadásban is segédkezett. Ő adta át a legjobb góllövőknek járó díjakat – stílszerűen, ahogy az egy korábbi gólkirályhoz illik. Gyógykezelésére nemcsak az aláírt labdát ajánlották fel, két mezt is árverésre bocsátottak. A Pászka Lóránd által dedikált Fradi-mezt, amit szintén Máté Csaba hozott el a tornára, egy nevét titokban tartó jótevő vásárolta meg 100 ezer forintért, s ugyanennyiért kelt el a Huy István helyi keramikus által felajánlott Fiola Attila-mez. A Mol Fehérvárban játszó paksi nevelésű védő belgák elleni Eb-nyolcaddöntőn viselt, aláírt válogatott szerelését Lerch Béla és Papp Gyula vásárolta meg szintén 100 ezer forintért.

Mint arról már beszámoltunk, a két év kihagyás után megrendezett tornát a profiknál a Palermo-V&Periko nyerte, az amatőröknél pedig a Gold Car győzött.

 

Címkék#Fenyő Kupa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!