Darts

2023.01.27. 08:02

A dombóvári Fürdős Krisztián remek formában hajigálta a nyilakat

Elhozták az aranyérmet a dombóváriak a Pécsen megrendezett amatőr évnyitó versenyről.

TEOL

Fürdős Krisztián (balról a második) boldogan mosolyog az oklevéllel és a győztesnek járó serleggel

Fotó: Beküldött kép

A Dombóvári Darts Egyesület öt versenyzőt indított a Pécsett megrendezett évnyitón, Fürdős Krisztián, Gamos Károly, Koller Zoltán, Palkovics Attila és Tobak Gábor állt a táblák elé. Közülük a legjobban Fürdős szerepelt, aki egész nap remek teljesítményt nyújtott, s el is hozta a győztesnek járó kupát. 

A szervezők a hatvannégy indulót nyolcas csoportokba osztották, a DDE indulói simán vették az akadályokat, sőt Palkovics első helyezettként lépett a következő fordulóba. A főágon már sokkal nehezebb dolguk akadt a dombóváriaknak. Tobak Gábor a soron következő mérkőzésén búcsúzott, Gamos Károly és Koller Zoltán a második kieséses körben szállt ki versenyből, ellenben Palkovics Attila és Fürdős Krisztián sikeresen vette az akadályt és bejutott a legjobb tizenhat közé. 

Palkovics a a nyolc közé kerülésért elbukta a meccsét, de Fürdőst nem lehetett megállítani. Végig nagyszerűen dobálta a nyilakat, s teljesen megérdemelten szerezte meg az első helyet. Fürdős így szép eredménnyel köszönt el az amatőr versenyzéstől, februárban már a negyedik NB-s osztályban induló dombóvári gárdában kamatoztathatja képességeit. 

A verseny végeredménye: 1. Fürdős Krisztián, 2. Hatler Károly, 3. Kőhalmi Károly, 4. Knittel Gábor. A dombóváriak közül Palkovics Attila kilencedik, Gamos Károly és Koller Zoltán tizenhetedik, Tobak Gábor harmincharmadik helyen zárt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!