Labdarúgás

2023.01.27. 10:36

A Paks után most a Majossal vív rangadót a Szekszárdi UFC

A Paksi FC után a Majosi SE-vel mérkőzik meg a Szekszárdi UFC szombaton.

TEOL

Budai Dávid (sárgában) és a Szekszárd most a Majost fogadja

Fotó: Denes Martonfai

Újabb tolnai rangadóval folytatódik a téli edzőmérkőzések sora. Szombaton 11 órától a Szekszárdi UFC a Majosi SE-vel meccsel a tolnai vármegyeszékhely műfüves pályáján. Turi Zsolt csapata szerdán a Paksi FC második sorával csapott össze, s játszott 1–1-es döntetlent, most pedig a másik Közép csoportbeli ellenfél, a Majos következik a sorban. Az UFC-nek ez lesz a negyedik felkészülési találkozója, az elsőt Iváncsán 6–2-re elveszítették a sárga-feketék, akik aztán idegenben verték meg 2–0-ra az NB III Nyugati csoportjában szereplő Mol Fehérvárt, majd pedig jött a paksiak elleni 1–1.

A majosiak eddig két tesztmeccsen vannak túl, bemutatkozásként 6–0-ra kaptak ki az NB II-ben második helyen telelő Pécsi MFC-től, majd pedig 1–0-ra legyőzték a mecsekaljaiak U19-es alakulatát. Alapból Kardos Ernő tanítványainak is három meccs lehetne a lábukban, de az FC Dunaföldvár elleni múlt hétvégi találkozó a havazás miatt elmaradt, mert a bonyhádi műfüves így alkalmatlan volt a játékra. 

Harmadik NB III-as csapatunk is játszik, a Paksi FC a szintén harmadosztályú Puskás Akadémiával találkozik (kezdés: 11 óra). Kindl István fiataljai két vereséggel kezdtek, a Kaposvári Rákóczi II-től 3–0-ra kaptak ki, míg a baranyai első osztályban szereplő Moháccsal szemben 2–1-re maradtak alul. Ezután jött a szekszárdiakkal vívott 1–1-es döntetlen. 

A bajnokság tavaszi szezonja február 12-én rajtol, a Majosi SE hazai pályán a Monort fogadja, a Paksi FC második csapata pedig a Bp. Honvéd tartalékjaihoz utazik. A Szekszárdi UFC a rajton szabadnapos lesz, így nekik csak egy héttel később, február 19-én indul a szezon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!