Labdarúgás

2023.01.29. 13:26

Kardos Ernőnek kifejezetten tetszett csapata első félidei játéka

Kardos Ernő és Mészáros István értékelte a két NB III-as futballcsapat szombati felkészülési mérkőzését.

TEOL

Kardos Ernő, a majosiak vezetőedzője

Fotó: Makovics Kornél

„Az első félidő kifejezetten a tetszett, a másodikban már többet hibáztunk védekezésben és támadásban is, de összességében elégedett vagyok a mérkőzés képével! Hiányzott a frissesség, de ez ilyenkor természetes, jövő héten ezen is javítani fogunk” – összegzett Kardos Ernő, a majosiak vezetőedzője.

„Azt gondolom, hogy a játékosok igyekeztek megvalósítani azokat a dolgokat, amiket kértünk tőlük, néha több, néha kevesebb sikerrel – fogalmazott Mészáros István, a szekszárdiak másodedzője. – Inkább egyéni, mint csapatrész hibák csúsznak be a játékunkba, de a mai mérkőzésen is voltak olyan szituációk, amik bőven adnak okot a bizakodásra. Sokat kell dolgoznunk azért, hogy gólokat rúgjunk, bár a lehetőségeink megvannak erre. Nem játszottunk alárendelt szerepet a mostani mérkőzésen sem, egy jól felkészített csapat ellen végig partiban tudtunk lenni” – zárta Mészáros István. 

A Szekszárdi UFC–Majosi SE mérkőzésről itt olvashat, KATTINTSON IDE!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!