NB III-as foci

2023.01.26. 18:06

Volt fradisták gólváltása után döntetlent játszott a két szomszédvár

Hajtós, pörgös edzőmeccset játszott a két tolnai NB III-as gárda a szekszárdi műfüvesen. A vezetést az UFC szerezte meg, de a Paks kiegyenlített.

TEOL

Böde Dániel lőtte a Paks gólját

Fotó: Denes Martonfai

Péter Antal az egyik, Böde Dániel a másik oldalon. Volt fradisták szerezték a gólokat a Szekszárdi UFC és a Paksi FC szerda esti edzőmeccsén.
Jó kis pörgős, hajtós meccs kerekedett a két csapat találkozójából. Persze voltak hibák, de ezeket még ki lehet javítani a bajnoki nyitányig.

„Valamelyest javult a játékunk az elmúlt két mérkőzésünkhöz képest. Immáron egy stabilabb kerettel tudtunk pályára lépni. Az első húsz perc nem a miénk volt, aztán átvettük a játék irányítását. Helyzeteket, ziccereket alakítottunk ki, ám ezekből sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni. Az egész mérkőzés folyamán voltak mozzanataink, amik előrelépést mutattak. Nagy öröm a sok lehetőség kiharcolása, négyszer-ötször a kapussal szembeni ziccert rontottuk el. Ezek kihasználásán még javítanunk kell” – mondta Kindl István, a paksiak vezetőedzője.

„Annak ellenére, hogy a felkészülés közepén jár mind a két csapat, azt mondhatom, hogy egy hajtós kis összecsapáson vagyunk túl. Rengeteget futottak a játékosok és sok párharc volt benne. Elérte a célját a mérkőzés, hiszen kellőképp elfáradtak a játékosok és mindkét együttes tudta gyakorolni az a játékstílust, amit majd szeretne játszani. Az első huszonöt percben jól játszottunk, kimondottan szép támadásaink voltak, és megérdemelten szereztük meg a vezetést. Aztán a paksi gól változást hozott, a második félidőben a vendégeknek volt több lehetőségük, akkor már nem volt annyira gördülékeny a játékunk, mint az elsőben, de ez nem is csoda, hiszen a fiataloknak még tanulniuk kell azt a stílust, amit mi képviselünk” – így Turi Zsolt, az UFC vezetőedzője. 

Felkészülési mérkőzés. Szekszárdi UFC–Paksi FC II 1–1 (1–1). Szekszárd, műfű. Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Rácz Á., Arena Á., Lajkó – Béla D., Budai D., Kiszely, Péter D. – Horog, Péter A. Csere: Péter J. (kapus), Bús, Paksi, Csapó A., Zsákovics, Renczes L. Paks II: Simon B. – Görög, Osztermájer, Pupp Z., Szécsi – Nagy M., Gregor, Váncsa M. – Ribár, Böde D., Horváth K. Csere: Kovács F. (kapus), Ulbert, Ádám D., Ignácz B., Máté Cs., Palóka, Tóth K. Gólszerzők: Péter A., illetve Böde D.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!