Férfi kézilabda NB II

2023.03.21. 17:45

Jó játékkal nyertek Kalocsán az aranyéremre hajtó hőgyésziek

Magabiztos teljesítményt nyújtva, nem várt különbséggel verte meg a kalocsaiakat a Hőgyészi SC az NB II-es férfibajnokságban.

B. S.

Bán Tamás (szemből) csapata fölényes győzelmet aratott

Fotó: MW-archiv

Rangadóra utazott Bán Tamás együttese, de már a mérkőzés elején eldőlt, hogy az nem lesz belőle. A hőgyésziek 5–0-val kezdtek, és bár az első félidő közepén kettőre visszazárkóztak a hazaiak (5–7), ismét megrázták magukat Vald Benjaminék. Az ezúttal 7–2 sorozattól végleg megrogyott a Kalocsa, a két számjegyű különbséget már a 36. percben közé rakta a Hőgyész (12–22). A vendégek fegyelmezett játékával, jó kapusteljesítményével, a védelemben Szabó Tiborral és Szakcsi Dáviddal, támadásban pedig Valddal és Vojkovics Gyulával szemben esélye sem volt, hogy érdemben faragni tudjon a hátrányából.

Férfi NB II, Dél-nyugat, 15. forduló
Kalocsai KC–Hőgyészi SC 21–33 (12–19)
Kalocsa, 150 néző. V.: Héjja, Kónya. Hőgyész: Szente – Teimel 2, Nyitrai 4, VOJKOVICS GY. 8, VALD 8 (1), SZAKCSI 8, Vojkovics I. 1. Csere: Farkas G., Hudra (kapusok), SZABÓ T., Lőrinc Sz. 2, Gadányi. Edző: Bán Tamás
Hetesek: 5/3, ill. 1/1.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc.
Bán Tamás: – Nem várt különbségű győzelmet arattunk egy jó csapat otthonában, de megérdemelten nyertünk, mert jól kézilabdáztunk.

A hőgyésziek március 25-én, szombaton a mecseknádasdiakat fogadják.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!