Labdarúgás

2023.05.27. 14:35

Nem félgőzzel fog játszani a bajnok Dunaföldvár a Bölcske elleni rangadón

Varga Balázs, a dunaföldváriak vezetőedzője azt mondta, tudják, mekkora jelentősége van egy szomszédvár elleni sikernek.

TEOL

Varga Balázs vezetőedző a földvári klubigazgatóval, Lesnyik Gáborral diskurál

Fotó: Makovics Kornél

„Boldogok vagyunk, hiszen a bajnokság megnyerése után sikerült a Magyar Kupa országos főtáblájára is kijutni. Nagyon jó és látványos játékkal rukkoltunk elő a dombóvári kupameccsünkön, a csapat minden dicséretet megérdemel. Két célt már teljesítettünk azok közül, amiket magunk elé tűztünk ki a szezon előtt, de még vannak céljaink” – mondta az AutóCity megyei I. osztályban aranyérmes földváriak vezetőedzője a szezon utolsó meccse előtt. 

„A bölcskeiek elleni mérkőzések mindig különleges élményt jelentenek, akár játékosnak, akár edzőnek, akár szurkolónak. Tudjuk, hogy mekkora jelentősége van egy ilyen találkozó megnyerésének, a játékosok is átérzik ezt, attól függetlenül, hogy már minden eldőlt, nem félgőzzel fogunk játszani.”

„Sok nézőt és egy izgalmas meccset várok, amely után együtt szeretnénk ünnepelni szurkolóinkkal a bajnoki elsőségünket. Egy új formációban fogunk pályára lépni, ami védekezésben és támadásban is hatékony lehet, hiszen a játékosok jól passzolnak ehhez a rendszerhez. Biztos vagyok benne, hogy működőképes lesz és több gólt is tudunk majd szerezni” – fogalmazott a szakember a földvári klub Facebook oldalán. 

„Erős játékosaink vannak, a szezon végére teljesen összeálltunk, a kupameccsen is látszott, hogy amit az egész bajnokságban építettünk, az meghozta a gyümölcsét. Látványosan építettük fel a játékunkat a kapustól a támadókig, szép gólokat szereztünk. Látszott, hogy ennek a csapatnak van karaktere, ebben a csapatban nagyon jó személyiségek futballoznak, a rutinosabb játékosok és a fiatalok jól kiegészítik egymást. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy minden adott ahhoz, hogy még több szép sikert érjük el így, együtt!”

AutóCity megyei I. osztály, a 27. fordulóban
FC Dunaföldvár–Bölcskei SE 17 óra, Bonyhád VLC–Tevel Medosz SE 17 óra, Kakasd SE–Tamási 2009 FC 17 óra.
A Dombóvár FC és a Bátaszék SE a hétvégén szabadnapos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!