Labdarúgás

2023.06.24. 20:22

Faddon játszott gálameccset a Böde Dániel vezette Paksi FC

Nem az eredmény, hanem a szórakoztatás volt a cél, így mi sem jegyeztük fel, hogy hány gólig jutott a Paksi FC a faddi gálameccsén.

TEOL

Alaposan el vannak kényeztetve a faddi drukkerek. Szinte nem telik el úgy nyár, hogy ne látogatna híres futballcsapat a nagyközségbe. Járt már Faddon a magyar színészválogatott, de fellépett a Fradi öregfiúkcsapata is. Szombaton pedig az NB I-es Paksi FC fogadta el a meghívást – Bordács József polgármester invitálására futottak be a zöldek a szomszédos nagyközségbe. 

Jó kis csapattal lépett fel a PFC, Böde Dánielt szinte körülrajongták, de Bognár György vezetőedző bevetette az új igazolások közül Hegedűs Jánost, Beke Pétert, Mezei Szabolcsot és Kovács Krisztiánt is. Érdekesség – és erre a paksi klub hivatalos oldala hívta fel a figyelmünket –, hogy a partjelző, Debreceni Kata testvérének, a PFC-ben játszó Zalánnak lengetett, a faddi illetőségű Ulbert Renátó pedig, aki a Paksi FC kötelékébe tartozik, most a hazaiakat erősítette. 

A faddiaknál kezdőként Szabó D., Gász, Gerendai, Dudoma, Hostyánszki A., Fehér, Horváth, Szabó M., Szabó B., Baros és Ulbert futott ki a pályára, csereként Sümegi, Szatmári, Kiss, Keresztes, Acsádi, Szabó J., Zsolnai, Tóth, Vas és Hostyanszki M. lépett pályára. 

A Paksi FC a Simon B., Kovács K., Szekszárdi, Hegedűs J., Debreceni Z., Mezei, Horváth K., Volter P., Skirbek, Földi, Böde összeállításban szerepelt, csereként Kovács F., Lenzsér, Szécsi, Nyári és Beke lépett pályára. 

A Paksi FC az első „hivatalos” felkészülési mérkőzését július elsején hazai pályán játssza a Vasas ellen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!