Strandröplabda

2023.07.04. 07:22

Hat párossal rajtolt el a bajnokság, a Hohmann–Keppel duóé lett az elsőség

A Hohmann Gábor–Keppel Attila duó nyert a dombóvári strandröplabda-bajnokság nyitókörében.

Teol.hu

Fotó: DARC

A Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület vagyis a DARC idén is meghirdette az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre szert tevő nyári bajnokságát. Mint arról az egyesület a hivatalos honlapján beszámolt, a nyitányra hat páros adta le nevezését, akik körmérkőzéses formában küzdöttek a helyezésekért. Mint azt kihangsúlyozták, eredetileg 15 meccset játszottak volna, de Mészáros Bende sajnálatos bokasérülése miatt az Illés-Mészáros páros az utolsó két meccsét nem tudta lejátszani, így 13 párharcra került sor végül. A forduló érdekessége volt, hogy az öt férfi páros mellett egy női is megmérette magát, s mint azt a végeredmény mutatja, igencsak jó eredményt értek el. 

Az 1. forduló végeredménye: 1. Hohmann Gábor–Keppel Attila, 2. Balázs-Koczka Adri–Horváth-Csabai Dia, 3. Pintér Csaba–Schulteisz Imre, 4. Gáyer József–Prech Tamás, 5. Kard János–Kard Máté, 6. Illés Zalán–Mészáros Bende.

Minden résztvevő oklevelet, a dobogósok pedig helyezésüknek megfelelően érmeket kaptak. Emellett a dombóvári Szicília Étterem jóvoltából a győztes páros mindkét tagja egy-egy vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb. 

A második forduló mérkőzéseit július 15-én rendezik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!